ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

sábado, 11 de febrero de 2012

amor platònic

No ho coneixes, mai has parlat amb el, el ni sap que existeixes, però tu et fons cada vegada que penses en el seu nom o en la seva imatge, i somies tots els dies amb ell.
No hi ha sortida. Tens un amor platònic. Totes hem passat per això, el sentiment ho coneixem, i encara que se sofreix bastant té el seu encant.
Dintre d'aquests "amors platònics" es col·loca el professor, el “jefe”, l'amic al que no li volem confessar els nostres veritables sentiments o anant més lluny, aquest "enamorament" que se sent per Richard Gere o James Dean, que definitivament estan fora del nostre abast.
Quan vam sofrir aquest fenomen, el món dóna voltes i passem fantasiant o somiant desperts. Imaginem que el nostre home ideal ens visita, balla amb nosaltres, ens besa, compleix totes les nostres expectatives, i en fi, és perfecte... I com no anava a ser-ho si ens ho estem imaginant?.
De vegades, l'amor platònic ens atrapa encara que ja tinguem parella, i encara que no ho sembli, si ho sabem manejar, pot resultar un ingredient extra que alimenti la nostra relació i la renovi, clar sempre que la nostra fantasia sigui amb mesura i no es converteixi en un obsessió.
De la mateixa manera, no podem caure en el joc de les comparances. Si tenim parella, seria injust comparar-lo amb algú que compleix absolutament tots els nostres somnis que mai baralla ni s'emprenya, mai s'aixeca amb ulls inflamats i sempre està vestit com un príncep; aquest príncep blau no és més que un somni.
Recorda, de vegades la vida quotidiana i el compartir en parella pot demostrar-te que el teu company calça molt amb el teu príncep blau, però no demanis impossibles, perquè pots acabar per idealitzar al desconegut perfecte i trobar en aquest home que t’estima en la realitat tots els defectes del món.
Els amors platònics són part de la imaginació de tot ser humà, simplement no pretenguis trobar-los en la vida real, perquè la frustració pot ser massa i fins i tot podries acabar una valuosa relació.


2 comentarios:

Anónimo dijo...

Crees que un amor platónico puede durar muchos años?

certificado dijo...

No. No creo que los amores platónicos tengan futuro. Y mucho menos que en la vida adulta puedan durar.
Son simplemente fruto de la imaginación y terminan rompiendo las relaciones reales.