ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

viernes, 3 de febrero de 2012

amor i maduresa


Sens dubte, l'amor és un dels majors regals que transforma l'ànima i la vida dels protagonistes d'una història d'amor, que a pesar de ser real s'assembla a un conte de fades. De fet, en els inicis d'una història d'amor tot sembla perfecte i màgic.

La màgia, existeix en el cor i en l'ànima per moments, ja que com a conseqüència de la idealització, solament percebem les qualitats i virtuts de la persona que ens agrada, però tenim certa ceguesa per a percebre els defectes. Per aquest motiu de vegades, després sorgeix el fracàs al descobrir la veritable realitat quan cau la bena que havia en els nostres ulls.

Però també és veritat que l'amor no es viu de la mateixa forma a qualsevol edat, sinó que l'experiència canvia en funció de l'edat i de les diferents etapes vitals. La maduresa és un grau, per tant, l'amor es viu d'una forma més plena en la maduresa.

En aquest moment, el sentiment es percep d'una forma més realista, però també més serena. D'altra banda, la raó i el sentiment caminen de la mà. Per contra, en la joventut moltes vegades, el cor no atén a un criteri racional, per tant, el sentiment es torna cec.

No existeix edat per a viure l'amor, per això sempre hem d'estar disposats a ser feliços al costat d'una persona que sigui especial. La reciprocitat és fonamental per a construir una història d'amor que perduri en el temps. Però sens dubte, l'amor tendeix a ser més durador en la plenitud de la vida com a conseqüència de l'autoconeixement interior.

No hay comentarios: