ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

sábado, 8 de octubre de 2011

La gelosia, dintre de la parella, és una prova irrefutable de desconfiança, i on governa la desconfiança, no pot regnar l'amor.

Pels qui desconfien de la seva parella, la desconfiança en la parella pot procedir d'un sentiment d'inferioritat, que si no es tracta pot arruïnar una relació.
“Gaudeixo molt de la meva parella, la meva relació és preciosa però últimament neix en mi un sentiment de desconfiança”.
Comentaris com aquests són habituals quan un bon dia no saps ni com ni perquè, però la teva ment està plena d'incògnites, de dubtes i estàs gairebé segur que la teva parella t'està enganyant.
És com que si se't aguditzessin els sentits, et converteixes en el gran "detectiu" i et sembla que la teva parella et menteix, t'oculta coses, petites però t'oculta coses; aquest és el moment en el qual sorgeixen els dubtes que alimenten la desconfiança.
Ja no saps si és el teu cap que t'està jugant males passades fent que et vingui una vegada i una altra la idea de l'engany, o si per contra,  tot el que estàs veient són proves d'una única realitat: que t'està enganyant.
Aquesta situació és angoixant, no sol per a la persona que li estan menjant els dubtes, sinó també per a altra part de la parella, que se sentirà violenta i intentarà defensar-se fins inclús quan no té motius per a això, el que generarà més desconfiança.
Moltes vegades són inseguretats nostres que projectem en l'altre i que creiem que existeixen quan en realitat solament estan en el nostre cap.

No hay comentarios: