ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

jueves, 12 de mayo de 2011

La matèria primera

Escrit a manera d'entrevistes, entre narrativa i testimoniatge; histories de personatges amb els quals cada dia ens creuem sense que arribem a conèixer-los. Ex. Una noia que després d’un romanç amb un jugador del Barça es casa amb el propietari d’un concessionari d’automòbils; teleoperadores, petits empresaris arruïnats, taxistes, cambrers, transportistes, treballadors en la verema, etc.

Els personatges estan dintre d’un conjunt de relats, que es condensen en aquestes vides que solen passar desapercebudes. El cambrer i taxista en Lloret que volia marxar a Austràlia, perè que no ho fa, és un clar exemple.
Recomanaria aquest llibre a un amic atès que els temes que tracta són d’actualitat i de la forma de pensar de molts coneguts i contemporanis. L’autor té una opinió força realista dels esdeveniments que ocorren als seus personatges. Es podria titllar de pessimisme però jo crec més que els personatges estan carregats d’il·lusions que al no poder realitzar-se es converteixen en la realitat quotidiana.


No hay comentarios: