ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

jueves, 5 de mayo de 2011

Amabilitat en l'amor

En parella, conviure amb persones amables sol ser una delícia, doncs a més de no interferir en el projecte personal del company/a, sempre estan disposades a donar suport a l'altre en el que necessiti. I si també són persones amables amb elles mateixes, no renunciaran al seu propi projecte vital. Tot el contrari, buscaran persones que sàpiguen estimar-les bé, igual que elles saben estimar bé i respectar l'espai i l'autonomia de la seva parella.
En els somnis sobre la persona estimada, costa creure que algú elabori en la seva ment la imatge d'una persona que maltracta, insulta o va donant mostres de mal humor a tort i a dret. Tots desitgem tenir en la nostra vida íntima a algú que ens tracti amb consideració, amb manyaga, amb atenció, amb paciència,… en fi, a algú AMABLE, a algú que ens estimi i a qui puguem estimar.
Enfront de les persones assertives, que saben expressar el que volen i necessiten sense ofendre al proïsme, estan aquelles altres que no saben gestionar i controlar les seves emocions. Han de recórrer a les dolentes maneres, al mal humor i a l'agressivitat per a comunicar el que volen o el que els fa sentir incòmodes. A curt termini, un insult o un exabrupte callen al contrari, però a llarg termini arriben les conseqüències indesitjades, com la solitud i la falta d'afecte.

No hay comentarios: