ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

sábado, 30 de abril de 2011

Una nova oportunitat

De vegades el que està per morir i està greu, és el vell contracte de parella, aquest que es va fer quan tot va començar. Molts de nosaltres van establir el vincle des de les necessitats d'aquest moment de vida, des de l'eufòria del enamorament, des de les manques o moments immadurs, on el que un donava, servia a l'altre, i l'equilibri i contracte era no créixer. Ser com abans, com sempre el que ens feia feliços avui ja no arriba, això és acceptar que s'ha crescut i que s'han canviat de metes, interessos i maneres de veure el món, el que necessiten és actualitzar-nos, deixar morir el vell model i confiar que ocult i profund sorgeix el veritable vincle, la força serena i impassible de l'amor bo i transcendent.
La parella necessita ser sanada, atesa, protegida de la nostra pròpia bogeria i desamor, és molt important identificar els senyals d'alarma. Darrere de les petites friccions i malestars pot amagar-se una important malaltia estructural que té a veure amb la confiança, el lliurament, el projecte de vida de cadascú, la concepció de l'eròtic, addiccions, etc. Recordem que sanar la parella és perdre privilegis, i cedir és connectar-se amb el transcendent i aixecar el nivell de relació, traient-li significança als protagonismes de l'ego, i les rabietes i tiranies de la personalitat. Preguntar-nos si de debò jo vull ajudar a guarir la parella o només estic esperant una coartada per a poder-me separar.
La cura dóna començament quan des de l'adultesa cadascun es reconeix en el mirall dels ulls de l'altre i es rendeix, es lliura i es deixa vèncer per l'amor, no per l'ego.

No hay comentarios: