ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

viernes, 29 de abril de 2011

Rompre el silenci i resoldre el passat

Ets feliç? La teva parella és feliç? Accepta la crisi i posa't a treballar; primer amb tu mateix, després és molt possible que la teva parella es contagiï i trobeu camins de convergència.
Alegra't que la teva parella no és perfecta, és un senyal de vida. Les parelles sense crisis semblen vinculades pel formol, no per l'amor. Accepta la crisi com senyal indiscutible de creixement. Reconèixer la crisi és també identificar més enllà del joc de víctima. La curació emergeix quan hi ha una veritable reflexió, una reflexió adulta que converteixi la responsabilitat mútua en una dinàmica. Sigues humil. Rendir-se no és el camí. Per a permetre que l'amor ocupi el seu lloc, sana la relació.
Torna a la comunicació, escull les discussions, busca espais i maneres creatives, sempre referenciant-te per l'aquí i per l'ara. No importa quant temps estiguis en la negació, en la rentada de mans, en el jo no sóc. Acosta't. En el llit, toca els peus de la teva parella com si fos un accident, gargamelleja, feix sorolls fins que el teu o l'altre digui la frase balsàmica: “Necessitem parlar”. Treballa l'acceptació.
Moltes vegades el vincle és molt fràgil, és tot just un petit fil que ens uneix, i no suporta una gota més. No carreguis d'allí aquest equipatge tan pesat que portes amb la teva història o amb la de la teva pròpia relació. Per exemple, treballa la confiança, si no pots confiar en la teva parella, primer pregunta't si confies en tu mateix.
Molt pocs problemes són de parella, gairebé sempre són temes personals projectats en la parella, situacions velles que es reviuen una vegada i una altra com oportunitat de resoldre-les, a través de la parella, però no pertanyen a ella.

No hay comentarios: