ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

jueves, 21 de abril de 2011

Relacions personals. Comprensió

Després de comprendre hem de tractar de ser compresos; per a això hem de seguir la ruta mental de la persona que nos escolta. Tota persona segueix un patró per a entendre o voler escoltar una idea.
Cap destacar que les relacions personals s'alimenten a llarg termini. La consideració, el respecte i la confiança s'assoleixen amb el temps. Es denomina conta bancària emocional, on fem constantment dipòsits, i si guanyem confiança, en alguns casos aquest compte és tan fort que podem donar-nos el luxe d'enfrontar algunes dificultats en la relació sense que això porti conseqüències greus a l'hora d’alguna nova idea o de retenir aquesta confiança.
Aquest hàbit de veure les coses bones dels altres, les seves fortaleses, edificar-los com humans, ens donarà inclusivament la confiança de fer-los veure les nostres oportunitats i convertir-nos en un equip en la seva vida.
Si vam pensar que una persona és intel·ligent, dinàmica, amorosa, amb bons sentiments, excel·lent, doncs diguem-lo, expressem el que sentim, donem el millor a aquesta persona i sempre la tindrem disposada a escoltar-nos.
Aquest prestigi que ens dóna en convertir-nos en el seu amic, en una persona de confiança, ens permetrà tenir la seva atenció a l'hora de plantejar alguna cosa.
Tot això és bo per a construir una relació personal que pot durar molt temps i que farà que la relació flueixi sense contratemps. Som més propensos a escoltar a aquelles persones que ens inspiren confiança, o que tenen prestigi per a nosaltres.

No hay comentarios: