ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

lunes, 4 de abril de 2011

PERDÓ, M'HE EQUIVOCAT

Som humans i vam pecar per superbs. Quan cometem errors, no sempre estem predisposats a esmenar-los. Partim que l'error és constructiu, ens serveix d'experiència per a la pròxima vegada. En definitiva, és un aprenentatge. Per això, l'equivocació no ha de ser un pensament tortuós que ens condemna. Siguem sincers. La nostra parella sempre ens recolzarà en qualsevol circumstància. I efectivament, la gran capacitat de comprensió arribarà a entendre algun error comès.
Els errors, moltes vegades ocorren per ignorància o per falta de comunicació. Un capítol a part és el de la comunicació. Altra medicina per a l'ànima és la de demanar perdó. Generalment ho associem a la religió i així ho estableixen les Sagrades Escriptures. Però, mirem més enllà de la religió...Perdó als nostres semblants i a qui vam estimar. I demanar perdó a la nostra parella és un detall que no podem deixar passar. Recordem que la persona que ens estima ens coneix bastant però no endevina el nostre pensament. I de vegades, necessita escoltar paraules de tendresa, paraules de perdó per un error comès.
En realitat, el perdó és un bàlsam per a l'ànima. És un alleugeriment perquè vam demostrar que som humans i ens equivoquem, ens despullem de la supèrbia i reconeixem la falta. Cap aclarir que em refereixo a la parella on se sustenta l'amor veritable, incondicional, no violent i sense engany.

No hay comentarios: