ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

sábado, 2 de abril de 2011

GELOSIA

Conservem la calma. Fem un parèntesi, un respir i no permetem desbordar-nos amb episodis d'histèria, desesperació i de gelosia. La gelosia s'associa amb la inseguretat. La inseguretat de si mateix i la inseguretat de l'ésser que tenim al nostre costat. No és un bon senyal. Per això,des del principi, vaig expressar la necessitat de conèixer-nos a nosaltres mateixos. La gelosia destrueix i ocasiona caos en les parelles. Alimentem la nostra ment amb pensaments positius i si realment existeixen circumstàncies que ens incomoden, busquem en la calma i en el diàleg modificar, si és possible, això que ens pertorba de l'altre.
Vivim en societat. És inevitable trobar persones més bufones i més primes que un. Però recordem que també nosaltres tenim els nostres impecables atributs. Però més enllà de centrar l'atenció en per què tenim gelosia, quines persones o quines circumstàncies ens van ocasionar aquesta gelosia, pensem un instant en el desastre que podem ocasionar.
Podem acumular molta energia negativa en el nostre cos i aquesta estarà donant voltes i voltes fins a retreure-li a l'altre, de manera inintel·ligible i confusa la causa del nostre pensament. He sentit gelosia i veritablement, després d'aquesta escena m'he sentit ridícul i buit.
Millor, minimitzar la situació, tornar a la calma, contar fins a 100 o 1000 i buscar el moment propici per a conversar si veritablement val la pena. La idea és descomprimir la nostra ment d'aquesta energia negativa i si és possible, recordar els consells dels Savis Mestres: transmutar-la. Com? Bueno, cadascun sabrà fer-lo de la millor manera: alguns meditant, uns altres, descarregant l'energia amb alguna activitat esportiva o potser, tenint una meravellosa intimitat...Sexe per exemple?

No hay comentarios: