ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

jueves, 14 de abril de 2011

FOC EN EL COR

Hi ha foc en el cor... en la ment i en les mans que acaricien sense tocar, que perceben sensacions al lliscar sobre la pell, en un somni cadenciós que panteixa sense parar, hi ha tebiesa en l'ambient i frescor en el sentir.
És una ona embravida que s'acosta i es va... és turbulència.... és frenesí.... és desig.... és sentir... és volcà en erupció, és el plor del plaer, és tristesa, és alegria, és compendi d'amargors i cantar de belles aus, en el fred declinar d'una tarda sense matí, del principi sense una fi, és estrident i al·lucinant el so que t'indica... aquí està.... és teu.... quan immens i fugaç, quan bell i radiant en la seva pell de solitud.
Hi ha secrets.... hi ha lliuraments.... hi ha silencis.... hi ha pesars.... hi ha amors que no hi són... hi ha vanitats que se senten, hi ha fredor en unes mans, hi ha fredor en uns peus, potser gel, hi ha en l'ànima i un constant hivern etern que maltracta i redueix, que embolica i aprisiona, que s'estanca i preval, que no vol ja marxar... i hi ha efervescència en el meu sentir, hi ha foc en el meu cor, i voluptuositat en les meves maneres, hi ha passió en el que dic, en el que penso, en el que escric, en el que sento, hi ha desig de viure...!

No hay comentarios: