ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

viernes, 22 de abril de 2011

FINAL DEL DUEL O PRINCIPI DE LA SOLITUD

Quan una relació amorosa s'acaba, se solen dir frases del tipus "podem ser amics", "hem de seguir veient-nos". No obstant això, no totes les separacions són iguals.
Superar el mal tràngol d'una ruptura és més fàcil quan la relació es trenca amistosament amb la sensació d'alleugeriment i el convenciment mutu que amb el temps no hagués funcionat.
No obstant això, quan la decisió de trencar la relació recau en un dels dos, l'altre experimenta una sèrie de reaccions que van des de la incredulitat, la tristesa fins a la ràbia o l'odi per la persona que li ha fet mal.
Després de la ruptura passem per moments i etapes diferents:
- Al principi no acabem de creure'ns-el, estem atordits i no deixem de pensar en això. En aquests casos convé parlar amb amics, familiars... És la millor forma d'assimilar-lo i de reposar-nos.
- Després passem per una etapa en la qual ens envaïx la tristesa: laments, culpa, dolor, desesperació... En aquesta fase ens turmentem pensant i creient que mai anem a estar bé, que no ho anem a superar, etc.
-Quan passa algun temps se sol passar per una fase de descontrol: sortir, divertir-se, canviar d'imatge, d'entorn... Ens envaïx una sensació de llibertat i volem recuperar el temps, trencar amb tot.
- Finalment s'arriba a l'etapa final en la qual se sol arribar a més serenitat, volem recuperar la felicitat: Aprendre a gaudir de la nostra companyia i de la dels altres, i descobrir els avantatges d'estar sense parella.

No hay comentarios: