ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

miércoles, 27 de abril de 2011

Errades en les relacions amoroses

Avui dia el fet d'estar sols és una tasca complicada per als éssers humans. I més complicat encara és trobar a algú amb qui compartir coses.
Però una vegada que es troba a aquesta persona tendim a desesperar-nos perquè tot ocorri ràpidament i no “perdre el temps”, quan en realitat el que estem perdent és a aquesta ànima bessona que crèiem haver trobat.
Assumir que la persona és el nostre company de l'ànima quan tot just la hi coneixem... Busquem senyals que el destí va fer perquè estiguem junts i mostrem-nos sorpresos per les correlacions en les nostres vides.
Oblidar-nos de la nostra vida, dels nostres amics, de la cura d'un mateix: Quan tens un ànima bessona per a què necessites una vida fora d'aquesta relació?. Aquesta és una grandíssima errada.
Revelar tot, i testejar al nostre company/a amb els nostres pitjors comportaments perquè deixi sortir tot fora. Després d'això si realment és la nostra ànima bessona... ho anem a estimar sense importar-nos res?. Pensem en això.
Tenir sexe de seguida no és dolent doncs si vam ser fets per a estar junts per molt temps, no hauria problema a començar la diversió ràpidament.
Ignorar qualsevol cosa que no concordi sobre els nostres estils de vida, valors i creences és altra gran errada en una relació. L'amor no pot conquistar tals diferències.
Fer a l'altre/a partícip dels nostres drames: treball, família, crisis emocionals, és una bona manera per a establir una relació i veure si vam ser fets per a estar junts.
Passar junts, tot el temps possible, no és positiu, doncs arriba a atabalar a la nostra parella. Tinguem cura de no ser massa possessius. 

No hay comentarios: