ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

miércoles, 20 de abril de 2011

Dubtes al començar una nova relació

Quan comencem a sortir amb algú de nou, és probable que ens preguntin sobre el nostre passat o perquè volem començar a sortir o iniciar una relació. El millor es tractar de mantenir una resposta curta i directa a l'instant, no contar tota la nostra història. En comptes d'això, solament donar la informació suficient i resumida, i continuar amb altre tema. Em de recordar que mentre mes estiguem en el tema del nostre “dolorós passat” poden ressorgir els sentiments negatius, causant buit i tristesa. Els nostres assumptes emocionals pot ser que àdhuc estiguin fràgils i necessiten sanar.
És bo que també acceptem el suport dels nostres familiars i amics, ells poden fer meravelles per nosaltres emocional i espiritualment. No és bona idea guardar-nos els sentiments negatius, cal confrontar-los, explorar-los, analitzar-los, i deixar-los anar.
Els nous pretendents no volen escoltar sobre “quan dolenta va ser la nostra passada relació”. És millor solament parlar del nostre estat mental actual. Si continuem ferits i no ho hem superat, això vol dir que no estem emocionalment disponibles per a una nova relació.
Són millors temes de discussió els nostres entreteniments, passions, metes, el nostre treball, i qualsevol cosa positiva que ens mogui emocionalment a un futur més feliç i brillant.
El passat és solament això: passat. És una experiència per a aprendre quant hem guanyat en coneixement. Amb el temps, tot es cura, i segur que trobarem la felicitat novament.

No hay comentarios: