ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

domingo, 17 de abril de 2011

ALTRE SENTIT: EL SENTIT DE L'HUMOR

L'humor és una gran medicina, és alliberador. Una parella amb sentit de l'humor pot superar qualsevol catàstrofe. Però també depèn d'un mateix. Hem d'aprendre a riure de nosaltres mateixos. Riure de nosaltres mateixos ens permet reflexionar sobre aquelles coses que hem de redreçar del nostre caràcter.
En la parella, propiciar situacions gracioses relaxa, convida a la picardia, a ser més còmplices i per descomptat més amics. El riure és contagiós i és bo crear aquest gran hàbit. Ens torna nens i en conseqüència, ens ompli de tendresa. Però no confonguem el riure burleta, el riure sobre la desgràcia aliena. Riure per una actitud. Crec que hauria de ser una condició elemental el sentit de l'humor. Un està més còmode, més relaxat . També, contagia!
Podem tenir un mal dia però amb humor, vam dibuixar un somriure i assolim sanar l'ànima.
Llavors, hi ha petits ítems per a posar en pràctica al moment de triar una persona per a compartir la vida. És saludable, és meravellós, és una condició natural de l'esser humà: viure acompanyat. I està en les nostres mans estar acompanyat i viure en plenitud!

No hay comentarios: