ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

viernes, 18 de marzo de 2011

SEXE DURANT I DESPRÉS DEL DIVORCI

L'amor, el sexe i la convivència són tres elements puntuals del matrimoni, cadascun d'ells també es pot donar per separat. Al dissoldre's el matrimoni, no sempre es perden aquests elements.
Moltes dones intenten venjar-se de les infidelitats del seu ex-marit, per les quals han arribat moltes vegades al divorci, mantenint totes les relacions sexuals possibles que en molts casos ni li satisfan. Però en canvi són incapaces d'oblidar al seu “ex” pel que concerneix a satisfacció sexual i emocional i no tornen a confiar en posteriors relacions, pel que moltes d'aquestes relacions no acaben en noves parelles.
El sexe sembla ser un fort nexe d'unió, a més d'una adequada comunicació com divorciats. Aquest  cas sol succeir amb més freqüència del que imaginem, moltes parelles van descobrir el sexe junts, van madurar sexualment en el mateix llit, segueix existint entre ells la "pell", la "química", que és difícil d'esborrar i de vegades de dominar. El divorci activa angoixes de separació molt primitives que duen a la parella a retenir de forma ambivalent a l'altre, i és a través de les relacions sexuals on algunes parelles poden alleujar la seva ansietat i temor a quedar-se sols.
Les normes socials i la fidelitat cap a un nou company poden suprimir el desig, encara que moltes vegades no ho aconsegueixen, circumstància que impedeix refer novament la vida. Encara que es tingui nova parella, no s'involucren completament per no haver pogut "tancar" el capítol amb l' o la "ex". No es consolida la nova relació quan un no ha trencat amb el seu passat.
En oportunitats, veig que algunes persones temen enfrontar-se al repte d'explorar una situació desconeguda, i es autosabotegen lligant-se a la seva relació anterior.
La inseguretat és una de les principals raons per les quals l'ésser humà s'aferra al ja conegut, encara que no li convingui, li faci infeliç o posi en risc el seu futur. El desconegut espanta, moltes persones es queden amb la primera relació perquè creuen que és l'única cosa al que poden aspirar, l'única cosa que es mereixen, tancant amb aquesta actitud les portes per a una major expansió personal.
Ah, per cert, encara que no es pensi que s’està sent infidel, d'acord a la norma social, la majoria creu que si.

No hay comentarios: