ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

miércoles, 30 de marzo de 2011

COMPRENSIÓ

La comprensió és una capacitat que tots tenim però que hem deixat d'usar. Pretenem que les coses siguin tal qual la nostra idea i en conseqüència, vam oblidar de situar-nos en el lloc de l'altre. No acceptem les diferències i llavors, comencen els conflictes.
Aquest tema, és especial per a les parelles adultes en formació. I això és un gran avantatge perquè existeix una experiència prèvia. En el nostre haver hi ha encerts i errors i llavors, les notes positives seran útils per a la nova relació. Ja no pensem en l'ideal. Solament en algú amb qui compartir la vida, acceptant les diferències i respectant el seu món: el seu passat, el seu present.
Prenem de la mà a un ésser amb vivències, amb una cultura que ens vincularà i és necessari, abans de prendre decisions significatives estar preparats per a acceptar totes aquestes condicions. La cultura de l'altre mereix respecte. Clar, el respecte és recíproc. L'altre, acceptarà la nostra vida amb tots els seus matisos. I aquí, convé sincerar-nos perquè ens conegui molt més. No temem al ridícul o no sentim vergonya del seu passat. L'amor autèntic tanca ferides i enforteix. I la veritat, és una gran eina.

No hay comentarios: