ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

martes, 17 de marzo de 2009

PER Roses


Avui dimarts 17 de març ha tingut lloc la presentació de la nova àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER), impulsada pel consistori rosinc. L’acte ha servit per oferir la primera de les jornades d’informació empresarial que l’Àrea organitza durant aquest mes, dins del programa informatiu i de formació adreçat als empresaris de Roses i comarca.

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) té per objectiu impulsar la millora de la competitivitat i eficiència de les empreses rosinques ja existents, així com de promoure la creació de noves empreses al municipi i millorar l’ocupabilitat. Dins la línia d’actuacions dirigides a l’empresariat, ha organitzat per aquest mes de març dues jornades d’informació empresarial i un curs de formació, oberts també als empresaris de la resta de la comarca.

La primera de les jornades d'avui 17 de març (19 h) ha consistit en la presentació a l’empresariat dels diferents serveis que ofereix l’Àrea, així com de les línies de subvenció disponibles, especialment pel que fa als sectors turístic i comercial. L’acte ha comptat amb la participació de Jesús Quiroga, responsable del Servei d’Empresa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), així com de l’alcaldessa de Roses i dels responsables de l’Àrea de Promoció.

La segona jornada tindrà lloc el dia 26 de març, també a les 19 h, i centrarà la seva atenció en un dels temes que més interès suscita entre l’empresariat, com són els productes i instruments de finançament públics i privats.

No hay comentarios: