ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

martes, 29 de enero de 2008

Fart del 2.0


No se vostès, però jo cada vegada que escolto a algú pronunciar avui dia “2.0” en relació a la web, sofreixo una sèrie de trastorns físics tals com un increment en la sudoració i en l'acidesa estomacal, totes elles somatitzacions de la sacietat més profunda.

Més enllà del que a mi em passi -cosa poc interessant per a la majoria de qui llegixen això-, el que vull transmetre de forma clara és EL 2.0 JA HA PASSAT.

Hi ha alguna cosa menys creativa que posar-se a córrer cap a endavant per la mateixa línia? No està clar des del començament el final? Quin és l'acudit, arribar més lluny que l'altre?

Pensar la web del dia de demà com “la d'avui però un poc més enllà” (aquest és el germen reductiu que duu implícit això del “2.0”) és pensar-la de forma poc creativa; és reduir-la en un moment que el que necessita és ser expandida a la màxima expressió possible.

No pensem “com seran les comunitats”, pensem si encara existiran les comunitats, quines formes alternatives de construcció i organització d'entorns socials podran revolucionar les relacions entre les persones i de quina forma ens presentarem davant els altres en lloc d'intentar modernitzar els perfils…

2 comentarios:

Francesc dijo...

I com l'anomanaries? estàs fart del nom o del sistema??

certificado dijo...

francesc.- Estoy harto del nombre. Hoy en día se ha vuelto todo 2.0

Hasta muerte 2.0 que he escrito en un post.
¿Cuánto tiempo llevan existiendo los blogs?. ¿Son para toda la vida o simplemente hasta que ya no sea mas interesante?. ¿Escribir un blog significa ser 2.0? ¿Y llamar por teléfono a través de Skipe?. Entonces ¿2.0 es usar Internet?
Además ¿quien determina lo que es 2.0 y quien no?. Si usas un programa, ¿eres 2.0 o solamente si ese programa es lo mas "in" para una minoría?. ¿Qué es más 2.0 usar el msnlive o el twitter?.
Creo que el futuro es tecnológico, de eso no hay duda. El proceso cada vez es más rápido.
Yo no sé a lo que te refieres con el sistema...¿qué sistema?. ¿Internet?.

La verdad es que la primera pregunta me gusta : "com l'anomanaries?". El problema que se me antoja es que aún no sé exactamente lo que tengo que nombrar.

Un saludo.