ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

domingo, 1 de julio de 2007

Mossos d´esquadra.- Fatxenderia vergonyosa

Conec a molta gent que ha tingut trobades amb els mossos d’esquadra, i la veritat és que no tenen més que records plens d'impotència.

Podria contar tots i cadascun dels fets abans nomenats, però m'abstindré de fer-lo perquè no m'exigeixin els noms.

Desgraciadament els test psicològics als quals sotmeten als futurs policies disten molt de dir una mica sobre la personalitat del mateix, ja que avui dia, com poden corroborar agents en actiu, el nivell que exigeixen per a entrar és mediocre.

I així és que de tots els policies amb els quals m'he topat, falta el primer que no vagi de prepotent o que no em tracti d'inferior, i això que no sóc un delinqüent.

El que passa és que els mossos d´esquadra primer et tractan com a un delinqüent i després si demostres no ser-lo et deixan anar, està clar que un alt percentatge d'ells no saben el que és la presumpció d'innocència i que són ells els obligats a demostrar que ets un delinqüent, i mentre no aconsegueixin demostrar-lo han de tractar-te com a una persona.

Sincerament, i odio generalitzar, els mossos d´esquadra que conec són gents als quals els agrada demostrar superioritat en la seva vida normal i més quan es posen el seu vestit, està clar que l'ésser policia és un treball desagradable, no crec que a ningú li agradi aixecar-se al matí i anar a fotre al proïsme, ...o SI?.

Les agressions dels mossos d´esquadra són un fet quotidià que ens haurien de fer reflexionar sobre que paper juga la violència de l'Estat, preguntar-nos com es consenteixen aquestes agressions, com surten sempre impunes els policies doncs es protegeixen entre ells. Això ha de canviar, no hauríem de suportar ni un gest ofensiu, ni un somriure maleducat en la nostra cara que provingui d'un policia. Però a qui ho denunciem?. Als mossos d´esquadra?

Hauríem d'esgotar totes les vies, però judicialment és una eternitat i molt costós, per això proposo el boca a boca, internet, fins a en mitjans de comunicació, perquè siguem veritablement conscients de les barbaritats i atrocitats que comet aquesta policia. Així, amb paraules i no amb "cops" la màscara de la violència policial caurà pel seu propi pes.

Allà cadascun amb la seva consciència, però que no es dormin pensant que fan algun bé a la comunitat perquè el bé es fa amb prevenció i no a cops. Qui tingui oïdes que escolti!.

No hay comentarios: