ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

sábado, 30 de junio de 2007

Sexe i estiu


Les dones estan més predisposades al sexe a l'estiu.

Aquesta fogositat estival es deu a molts factors com, per exemple, la lluminositat. Aquesta afecta tot el funcionament del encéfal i això duu a la producció de diferents tipus de substàncies com serotoninas i endorfinas que fan que la gent se sent millor, més alegre i amb més ganes de divertir-se. I quan un es diverteix en l'estiu poden passar moltes coses…com sexe, per exemple.

Les dones es preocupen intencionadament de veure's bé a l'estiu, estan més atractives i es vesteixen amb menys roba. En les vacances coneixen a més gent del sexe oposat perquè tenen més temps lliure i la possibilitat de la trobada està latent. Ara, si sumem algunes substàncies que la gent ingereix per a passar-lo millor com l'alcohol, que els allibera, està tot casi fet...

Els parts augmenten nou mesos després d'acabat l'estiu en la majoria dels països del món. O sigui, no us oblideu els preservatius.


I els homes?.- El mascle és tema a part perquè sempre està predisposat a la trobada sexual, tot l'any. És un vici...


Nota de l'autor.- Aquest article no té segona intenció i molt menys tendències polítiques .

1 comentario:

Rodrigo dijo...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Até mais.