ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

martes, 3 de julio de 2007

Xina desperta

Xina està a punt de desbancar als EUA com la tercera destinació turística més popular del món, segons l'Organització Mundial del Turisme (OMT).
Amb una quota del mercat de turisme mundial del 5,8%, el que suposa un creixement del 0,3% pel que fa a les xifres de fa dos anys, Xina ocupa actualment el quart lloc en el rànquing mundial, encapçalat per França, seguit per Espanya i els EUA.
Els xinesos que viatgen són cada vegada més nombrosos, encara que de moment el 75% de viatgers només visiten Hong Kong i Macao per qüestions relacionades amb targetes de crèdit i visats.
Segons es deriva dels resultats d'un estudi recent, la destinació més popular entre els xinesos és França, seguit per Itàlia, Suïssa i Alemanya. Els xinesos trien Europa com destinació per les compres, els paisatges, la cultura, el menjar i les activitats outdoor.
Així mateix, molts ho veuen com una destinació moderna, civilitzada i culta. El nombre de turistes que visiten Xina ha passat de 10,5 milions en 1996 a 49 milions en 2006. La celebració de les Olimpíades en Beijing l'any que ve i la de la Expo 2010 que acollirà Shanghai suposaran un nou impuls per al mercat turístic xinès.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Espero que no seas tan xenófobo con los chinos como lo eres con los árabes

certificado dijo...

No suelo contestar a nadie que no conozco y que no da la cara.

Pero la verdad, me dan más pánico a nivel competitivo los asiáticos (¿o eso también es xenófobo?) que los árabes.
La desaparición de nuestra cultura occidental, tal como hoy en día la conocemos, vendrá de la mano del continente asiático y no del Nortsahariano.
La eficiencia en el trabajo de los "chinos" y su desarrollo no es comparable al fanatismo religioso de los fundamentalistas.