ROSESGUIDE

ROSESGUIDE
MI WEB

lunes, 25 de junio de 2007

Complicada senzillesa


El país es calma i s'assossega. L'estiu arriba i els polítics comencen a baixar els seus tons atès que les eleccions han passat i han de prendre forces per a la volta de vacances amb la preparació de les pròximes generals que es preveuen dures.

Tot sembla haver tornat a la senzilla normalitat. ¿Gaudirem tots de tan merescut descans?. Potser no ens bombardegin durant algun temps amb els seus interessos partidistes a les quals ens tenen acostumats.

Possiblement es prenguin unes canyes junts els "peperos" i "sociatas" després d'un bany en alguna platja del Mediterrani. En Roses, potser, vagin les famílies d'ambdós juntes a la platja i posin les ombrel·les al costat unes de les altres per a veure quina moda estival de bany es durà aquest any. I fins i tot es besaran abans d'acomiadar-se, no sense abans tirar pestes de l'anterior edil de CiU, que estarà menjant la seva paella en altra cala amb els cosins dels anteriors.

Els votants estaran decebuts. Però a qui li importa aquests "innocents" amb carnet d'identitat i targeta censal. De moment no els són necessaris.

De totes maneres, la propaganda no fa binomi amb l'estiu. Què ens contaran a la volta de les seves vacances?.

Haurien de posar cares serioses a la seva arribada, doncs el públic ja els té bé fitxats.

“Chin chin” amb sangria, amb tinto d'estiu, cervesa o coca cola,... ens faran creure que tan diferents són els uns dels altres?...

Dediquem-nos a lo sensual en aquestes dates ja que lo polític és “old fashion” en aquesta època.

Per fi, i no ho diguem molt alt, una mica de descans......

No hay comentarios: